Welkom bij de drie ribbetjes.
Even een korte uitleg hoe het ontstaan is:
Op onze trouw in 2018 hadden we een BBQ met buffet voorzien voor ons gezelschap.
Dat leek mij toen zo leuk om zelf te doen.
Ik ging er meer over opzoeken op YouTube, internet, enz...
Om mij verder te bekwamen, ben ik workshops gaan volgen bij Aveve onder leiding van Wim Bloemen
en toen had ik de smaak helemaal te pakken.
Ik kocht mijn eerste weber-kettle BBQ en begon te experimenteren.
Een slager zocht flexijobbers om BBQ te gaan bakken bij de mensen thuis en daar ben ik op ingegaan .
Leuk werk en extra kennis opgedaan.
Aan de oproep van de Ark van Noe om bij hen op de zaak te komen BBQ-en kon ik niet weerstaan zeker omdat ik dit kon combineren met de flexi job bij de slager.
Ondertussen doe ik het al 3 jaar en kwam ik samen met mijn vrouw op het idee om zelf iets te beginnen en daaruit is De Drie Ribbetjes ontstaan!
Om onze zaak op topniveau te houden, blijven we ons bijscholen en hebben we avondschool gevolgd :BBQ-en in de 4 seizoenen.
Waar wij voor staan:
Wij werken via de korte keten als het kan.
Dat betekent dat wij zoveel als mogelijk onze goederen rechtstreeks bij de boer gaan kopen zodat u en ik weten wat er op je bord komt en dat dit alles extra vers is.
Voor Hot and Fast BBQ ben je bij ons aan het juiste adres maar onze specialiteit is de Amerikaanse BBQ: Low and Slow .
Ook voor vegetarische BBQ-gerechten kan je bij ons terecht.